de Fundatie

Beste leden van de Pretentielozen.

 

Zoals beloofd wordt dit najaar georganiseerd dat belangstellende leden van de Pretentielozen, onder begeleiding van gidsen, een museum met een interessante expositie kunnen bezoeken.

 

Wij hebben besloten om dit najaar naar de Fundatie in Zwolle te gaan omdat daar een expositie is van o.a. Alberto Giacometti en Lynn Chadwick. (zie hiervoor ons publicatiebord).

Ook zullen we volgende week een flyer van De Fundatie hierover op het publicatiebord ophangen, zodat iedereen  een indruk kan krijgen van wat er te zien is.

We hebben inmiddels een optie genomen op 3 gidsen die in groepen van 10 personen ons gaan rondleiden op WOENSDAG  7  NOVEMBER.

De rondleidingen beginnen alle drie om 11.30 uur.

Zijn er meer dan 30 aanmeldingen, dan zullen we met de Fundatie contact opnemen om voor deze belangstellende leden op een ander tijdstip (indien mogelijk op dezelfde dag) ook rondleidingen met gids te regelen.

 

Na afloop van de rondleidingen kun je op eigen gelegenheid in De Fundatie rondkijken. Aan de overkant van De Fundatie vind je de Herman Brood Experience (echt een aanrader!).

Wie in Zwolle wil lunchen wordt aangeraden dit te doen bij “Waanders in de Broeren”, dit is één van de bekendste bezienswaardigheden in Zwolle.

 

Aanmelding voor dit bezoek met gids graag via: franklindevries@hotmail.com .

Aanmelding kan tot en met dinsdag 16 oktober, waarna we definitieve afspraken gaan maken met De Fundatie.

Iedere mail wordt binnen een paar dagen beantwoord met een bevestiging, zodat je zeker weet dat je aanmelding is ontvangen.

De volgorde van aanmelding is bepalend voor wie mee gaat met de 30 personen van de rondleidingen om 11.30 uur.

 

Zie voor de entreekosten de website van De Fundatie. Museumkaarthouders en houders van de Bank-Giroloterij VIPkaart hebben gratis toegang.

De kosten van entree en eventuele andere kosten zijn voor eigen rekening. Het bestuur van De Pretentielozen betaalt alleen de kosten van de gidsen.

 

Het vervoer naar De Fundatie moet je zelf regelen en is voor eigen rekening.

 

Je aanmelding is definitief!  Kun je onverwacht niet, meld dit dan tijdig op het e-mailadres van Frank de Vries: franklindevries@hotmail.com .

Heb je nog vragen: Frank is telefonisch bereikbaar op: 055-3601640 en 06-51151926.

 

Apeldoorn, 5 oktober 2018