Karen van der Meer

Mij is gevraagd om wat over mij zelf te vertellen (iets wat ik erg moeilijk vind)
Om op de website te plaatsen.
Ik ben 54 jaar en getrouwd wij hebben twee dochters.
Na de geboorte van mijn eerste dochter in 1988 ben ik begonnen met beeldhouwen.
eerst met het maken van karakter poppen maar al gauw verder in steen klei en brons,( Ook schilder ik).
Mijn hart ligt grotendeels bij figuratief werk maar abstract doe ik ook meestal dan in organische vormen.
Vanaf 1997 ben ik lid van de Pretentieilozen. Eerst als lid en later als begeleider vanaf 2006. In het begin was alleen de Dinsdagavond ruimtelijke vormen dat al snel werd uitgebreid met de vrijdag morgen op de donderdagmorgen kregen we een nieuwe collega er bij Piet Rozier. Nu is Piet op de vrijdag morgen en middag en doe ik de Dinsdag avond en donderdagmorgen.
Naast mijn werk als begeleider ben ik ook actief als Atelierbeheerder en bestuurslid waar we vele activiteiten organiseren.
Ik draag de verenging een warm hart toe omdat we een hechte en ongedwongen groep mensen vormen. en hoop nog lang te mogen begeleiden.!

 

DSCN3054DSCN3056DSCN3064DSCN3068